URUČENE POTVRDE O USPJEŠNO OBAVLJENOM PRIPRAVNIČKOM STAŽU

URUČENE POTVRDE O USPJEŠNO OBAVLJENOM PRIPRAVNIČKOM STAŽU

Danas je, u prostorijama Ministarstva za pitanja boraca Hercegovačko-neretvanskog kantona, povodom završetka obavljanja pripravničkog staža, upriličen svečani ispraćaj i dodjela potvrda o obavljenom stažu za pripravnike koji su na temelju Programa jačanja konkurentnosti na tržištu rada „Prvo radno iskustvo“ obavljali pripravnički staž u Ministarstvu.

Ministar Oliver Soldo  zahvalio se pripravnicima što su bili dio ovog programa i svojim sudjelovanjem doprinijeli njegovoj uspješnoj realizaciji. Ministar se također zahvalio pripravnicima na svakodnevno uloženom trudu i zalaganju kao i djelovanju kojim su obogatili Ministarstvo kroz prethodnu godinu dana.

U svom obraćanju, pripravnici su se zahvalili ministru i djelatnicima Ministarstva za ljubazan prijem i gostoprimstvo, a posebnu zahvalu istaknuli su za znanje stečeno prilikom obavljanja pripravničkog staža. 

Na kraju su pripravnicima, uz želje za uspjehom na privatnom i poslovnom planu, uručene potvrde o uspješno obavljenom pripravničkom stažu.